Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående  salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Nem-LED.  Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige  aftaler mellem køber og Nem-LED.

Dokumentation og  vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med  leverancen fra Nem-LED ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning  fra vor side, er denne af vejledende art

Leveringstidspunkt  og transport
Levering  af varer fra Nem-LED anses for sket, når varen har forladt Nem-LEDs lager.
Alle ordrer leveres fragtfrit ved ordrer større end 500 kr og sendes indenfor 2 arbejdsdage efter modtaget ordre, med mindre der er tale om  restordrer.
Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage.
Oplyst leveringstidspunkt er vejledende og kan således  fraviges.

Reklamation
Eventuelle fejl  eller mangler ved produkter/varer leveret af Nem-LED, skal påberåbes inden 2  måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på  forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du kan som udgangspunkt kun  klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Visse varer har udvidet garanti, op til 7 år, dette er angivet på de enkelte varer i webshoppen. 

Returret
Du har 14 dage til at meddele os på info@nem-led.dk at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur til os.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. Men du kan ikke forvente det fulde beløb retur, hvis varen er brugt.

En vare betragtes som brugt, hvis den er anvendt ud over, hvad der svarer til at prøve varen i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt (udover at være prøvet som tilladt i en fysisk forretning), vil vi vurdere vi hvad varen er værd, og om det overhovedset er muligt at sælge varen til en anden kunde. 

Udnytter du din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi hvad du har betalt for varen, inkl. dine forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostninger fra dig til os må du som køber selv betale.   

Vi tager alle varer i original emballage retur. 


Oplysningspligt
Aftaler  (købsordrer) opbevares af virksomheden i 5  år, i henhold til bogføringsloven. Det er  muligt at tilgå ordrer efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar  af bestillingen eller købsfakturaen pr. e-mail, så send en e-mail til: info@nem-led.dk